ЦРУ ще увеличи броя на тайните си операции в Афганистан.

...
 ЦРУ ще увеличи броя на тайните си операции в Афганистан.
Коментари Харесай

ЦРУ ще разшири тайните си операции


 

Централно разузнавателно управление на САЩ ще усили броя на тайните си интервенции в Афганистан. Предвижда се дребни, профилирани екипи да преследват терористите в страната, пише The Hill.

Очакваните интервенции демонстрират смяна в тактиката на Централно разузнавателно управление на САЩ при новия му шеф Майк Помпео. Специалните елементи ще се концентрират върху откриването на терористи, които съставляват характерна опасност, като производителите на взривни устройства да вземем за пример. 

 

 

„ Не можем да свършим работата си, в случай че не сме нападателни “, съобщи той по-рано този месец по време на конференция на тематика сигурност в Университета в Тексас. „ Всяка минута, ние би трябвало да сме фокусирани върху смазването на враговете ни “, добави той. 

През август президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп зае по-твърди позиции по отношение на битката против тероризма в района. „ Убийците би трябвало да знаят, че няма къде да се крият, че няма място отвън обсега на американските оръжия. Възмездието ще бъде бързо и мощно “, съобщи той, представен от Фокус.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР